page loader

Wonen met oog op de toekomst

De toekomst van je gezin is het allerbelangrijkste. Maar de toekomst van de planeet verlies je ook niet uit het oog. In een Bijna-Energieneutrale (BEN)-woning leef je bewust en duurzaam zonder de bruisende binnenstad aan je voordeur op te geven. De townhouses vormen de perfecte gezinswoning met voldoende ruimte dankzij de mooie woonoppervlaktes mét zolderbergingen. Je eigen tuintje is alvast het ideale decor om elk seizoen bewust in te (be)leven met je familie en vrienden.

 • Bruisend Antwerpen
  om de hoek
  Om de hoek vind je scholen, de universiteit en alle nodige faciliteiten. Shoppen doe je op de Meir, op amper twee straten van Regency Garden I. Of in een van de vele kleinere winkelstraten die historisch Antwerpen rijk is. Binnen enkele minuten sta je in grote supermarkten of kleine buurtwinkels. Zelf geen zin om te koken? Meer dan een paar honderd meter moet je niet wandelen voor een verkwikkende koffie, gezellig diner of afhaallunch.
 • Geniet van nog meer buitenruimte
  Naast je eigen tuin, kan je ook op de gemeenschappelijke groene binnenkoer terecht om buiten te genieten. Kinderen kunnen hier veilig en onbezonnen spelen. Ouders kunnen gezellig bijpraten terwijl ze genieten van het zonnetje. In dit authenthiek en inspirerend kader bouw je in no time een warme community op
 • Duurzaam en verfrissend naar eigen wens
  De gevels zijn duurzaam bekleed met groen om de natuur in de stad nog prominenter te betrekken. Dankzij onze partners met jarenlange ervaring in hun respectievelijke vakgebieden krijg je de kans om zelf te beslissen over de afwerking van het sanitair, de keuken en de tegels. Zij nemen alle details met je door en bespreken samen met jou de verschillende mogelijkheden. Zo geef je écht een eigen toets aan je woning.
Bekijk ook een van onze andere woningtypes

Benieuwd naar meer?

Contacteer ons voor een afspraak en ontdek al het moois dat Regency Garden I jou te bieden heeft. Of vraag vrijblijvend informatie op. We beantwoorden graag al jouw vragen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.