page loader

Onze Metropool...
aan je voeten

 • 11 min
  Station Antwerpen-Centraal
  Nog geen kwartiertje wandelen en je staat aan het mooiste stationsgebouw van Europa.Verken België met een vlotte verbinding tot in Oostende, Hasselt of Luik, spring op de Thalys of reis internationaal via Charleroi of Brussels Airport.
 • 10 min
  Wining&dining
  in de stad
  Op de Groenplaats vind je sowieso iets naar jouw smaak, of je nu op zoek bent naar een hippe koffiebar, een vegetarische lunch, de internationale keuken wilt ontdekken of op een gezellige plek de dag wilt afsluiten. De bars en restaurants in het historische stadscentrum liggen bijna om de hoek.
 • 5 min
  Shopping op de Meir
  De Meir ligt op amper twee straten van je deur. Sla de hoek om en stap binnen in je favoriete winkels. Een hongertje na een succesvolle shoppingdag? Passeer op weg naar huis dan nog snel langs een van de vele supermarkten of winkels in je buurt.
 • 13
  ondergrondse parkeerplaatsen
  De grootste luxe in centrum Antwerpen? Thuiskomen na een lange dag en meteen je voertuig kunnen parkeren. Dankzij de 13 ondergrondse parkeerplaatsen op twee niveaus kom je zorgeloos thuis bij Regency Garden I. Fietsers parkeren hun stalen ros veilig op een van de 70 plaatsen in de ondergrondse fietsenstalling.

Regency Garden One

In de Keizerstraat komt hartje Antwerpen tot aan je voordeur. Op minder dan 200m lopen verschillende tram- en buslijnen. Verschillende (hoge)scholen en universiteiten liggen op wandelafstand en winkels, horeca en supermarkten bevinden zich allemaal in een straal van 1 km. Puur gemak, puur plezier!

PS: Wist je dat je met de Keizerstraat meteen de oudste straatnaam van het land beet hebt? De naam dateert al van 1280 en gaat terug naar Keizer Rudolf die als eerste Hapsburger de troon besteeg in 1273.

Keizerstraat 63-69, 2000 Antwerpen