page loader

Knipoog naar vroeger

Geen dertien-in-een-dozijn appartement voor jou. Nee bedankt! In de Monument-appartementen wordt hedendaags design vervlochten met authentieke historische elementen. De zwierige dakkapellen en de strakke uitstraling van de glazen terrassen geven de historische gevel een gracieuze uitstraling. In de Garden-nieuwbouwappartementen gaat een moderne woonstijl hand in hand met een rustige sfeer en veel natuurlijke lichtinval. Laat je oog vallen op een van de 26 exclusieve appartementen met 1 tot 3 slaapkamers en een optioneel terras.

 • In het kloppend hart
  van Antwerpen
  Wonen in hartje Antwerpen heeft je heel wat te bieden. Je haalt je kinderen te voet op. Spring snel op de fiets om naar een afspraak te gaan. Je trekt naar de winkelstraten zonder die helse zoektocht naar een parkeerplaats. En na de apero sta je zo weer thuis, zonder dat je een BOB moet inschakelen. Zoek je het een keertje buiten de stad? Geen probleem, in minder dan een kwartier sta je in Antwerpen-Centraal.
 • De binnenkoer
  als groene oase
  Ook een echte stadsmus heeft nood aan wat groen dichtbij. Je ontmoet je buren op de doorloopterrassen of op de gemeenschappelijke binnenkoer tijdens een onovertroffen buurtfeest. Praat gezellig bij onder de eerste lentezonnestralen. Kinderen spelen hier veilig en onbezonnen. Een frisse neus nodig tijdens je thuiswerkdag? Lunch dan gezellig buiten. Of kom er tot rust na je drukke werkdag.
 • Inspirerende high-end afwerking
  De hedendaagse high-end afwerking straalt echte topklasse uit. Je kan bovendien zelf nog mee beslissen over elk detail van de afwerking van het sanitair, de keuken en de tegels via onze geselecteerde partners. Voor jouw nieuwe woonbeleving is immers alleen het beste goed genoeg. Daarom vertrouwen we op partners met jarenlange ervaring die onze kopers de meest persoonlijke begeleiding kunnen bieden. Zo geef je echt je eigen toets en karakter aan je droomappartement.
Bekijk ook een van onze andere woningtypes

Benieuwd naar meer?

Contacteer ons voor een afspraak en ontdek al het moois dat Regency Garden I jou te bieden heeft. Of vraag vrijblijvend informatie op. We beantwoorden graag al jouw vragen.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.