page loader

Wonen op een unieke locatie

Hoeveel mensen zouden er ooit langs de Mazengang gepasseerd zijn? In de smalle gang, verborgen achter een deur aan de Keizerstraat, komt de geschiedenis voor je ogen tot leven. De authentieke steeg blijft integraal deel uitmaken van Regency Garden I. Het zou zonde zijn om zo’n stukje erfgoed te zien verdwijnen, toch? En wie weet, vind jij hier een nieuwe thuis in de split-level woning met eigen tuintje. Langs je eigen privé-ingang in de Mazengang betreed je jouw domein, dat ook een kelder en een atelierruimte op de eerste verdieping beslaat. Van een toplocatie gesproken!

  • Antwerpen aan je voeten
    De meeste oude steegjes en doorsteken in Antwerpen zijn mettertijd verdwenen. De Mazengang bleef bestaan en ademt nog steeds geschiedenis. Nergens voel je beter dat je midden in de stad woont. En dat mag je letterlijk nemen. De belangrijkste winkelstraten liggen op 5 minuten van je deur. Van hieruit sta je in een oogwenk met de fiets of het openbaar vervoer op elke plek in de stad. Honger? Ook daarvoor moet je het niet ver zoeken. Op enkele honderden meters wandelen vind je genoeg inspirerende eetadresjes.
  • Groene ontmoetingsplek
    Er zit een afgesloten privétuintje aan je woning langs de Mazengang, maar je kan ook terecht op de gemeenschappelijke binnenkoer om even van de rust en het groen te genieten. Het is bovendien de ideale plek om een praatje te maken met de andere bewoners. Wedden dat je niet uitgepraat raakt over deze inspirerende woonomgeving?
  • Jouw eigen stek
    Qua sfeer blijf je helemaal verbonden met de geschiedenis van de binnenstad, maar uiteraard is je eigen woonruimte wel voorzien van een moderne inrichting en alle comfort. Dankzij de samenwerking met onze partners heb je de kans om zelf je sanitair, keuken en tegels uit te kiezen. Zo creëren we een plek die niet alleen jouw eigenzinnigheid weerspiegelt, maar ook voldoet aan al jouw eisen op het vlak van kwaliteit.
Bekijk ook een van onze andere woningtypes

enieuwd naar meer?

Contacteer ons voor een afspraak en ontdek al het moois dat Regency Garden I jou te bieden heeft. Of vraag vrijblijvend informatie op. We beantwoorden graag al jouw vragen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.